Danes

   

Restavracije

 


Easy Beer - Simbolična slika postrežbe

Easy Beer  - Simbolična slika

Easy Beer - Simbolična slika
    


   

   


Easy Beer

Naslov: Ferrarska 30, Koper

Telefon: 070/624-880

Delovni čas: Pon do Čet od 7 do 23, pet 7 do 01. Sob od 12 do 01 in Ned od 12 do 22

Easy Beer - Logotip

Če želite več kot le “iti na pivo”, je Easy Beer dober začetek. Je namreč prostor, kjer piva ne boste le podrobneje spoznali, temveč se boste lahko o njem tudi pogovarjali. Easy Beer je gril bar in restavracija z jedmi na žaru s 16 pipami za točenje piva in se nahaja na Ferrarski ulici 30 v Kopru in je le nekaj korakov oddaljena od prečudovitega starega dela mesta. Somelier piva se je v baru uspešno spoprijel s svojo nalogo in pripravil izbor različnih vrst piv z vseh koncev sveta: od grenkih IPA, močnih imperial stout, britanskih bitter in ameriških ale, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na klasično nemško Weissbier in še mnogo drugih. Če vas preveč možnih izbir morda zmede (kar se precej rado zgodi), pokličite na pomoč somelierja piva ali katerega od drugih članov osebja, ki vam bodo odprli pogled na širni svet craft piva, obenem pa vam bodo povedali tudi vse o različnih stilih piv in vam priporočili enega od 100 skrbno izbranih ustekleničenih piv. Jasno je, da gresta dobro pivo i

 

 
  
Nekaj iz stalne ponudbe Easy Beer

 

V stalni ponudbi žal ni vpisov

       

 
 

  

 


 
 
 

 

Marende
Malice in kosila
  
Restavracije in gostilne   Facebook
Marende na Facebooku
  
Marende - malice in kosila na Facebooku   Kraji in gostilne
Marende po Obali
  
Marende po krajih (beta)   Za gostince!
Vpišite svojo ponudbo
  
Klikni za admin dostop ponudnika!
Portal MARENDE že enajsto leto zapored združuje ponudbo malic in kosil v Kopru na enem mestu. V veselje nam je da vsak dan poskrbimo da niste lačni. Pa dober tek ;)

Upravljalec spletnega portala ne sprejema odgovornosti za morebitne napake.

Pogrešate ponudbo svoje priljubljene restavracije ali gostilne?

Nič lažjega. Pošljite nam podatek restavracije ali gostilne, ki jo pogrešate in kontaktirali jih bomo ter sporočili vaše želje. info@marende.si

Pravice pridržane 2010-2021 - Vsebina spletne strani je avtorsko zaščitena. Vsako kopiranje vsebine ali dela vsebine brez dovoljenja upravljalca portala je prepovedano in kaznivo - NULTA d.o.o.

  Vam je portal MARENDE.si všeč?

Všečkaj stran Marende.si na Facebooku.

 

Vredno klika
Morda pa prav pride...

 

 

Portal dnevno obišče že preko 1500 lačnih ust, ampak ne verjemite nam na besedo. Zahtevajte testni - brezplačni dostop, Vpišite svojo ponudbo malic in kosil in se predstavite obali.

Za registracijo pokličite 031/283-090 ali nam pišite na info@marende.si