Vse današnje malice

   

Seznam restavracij

 

  
  

Bistro VillaDomus - Marende

Bistro VillaDomus | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vojkovo nabrežje 12, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Vojkovo nabrežje 12, Koper, 05 99 27 932
Nova restavracija na Vojkovem nabrežju v Kopru s preizkušeno kvaliteto sveže pripravljenih malic in kosil. Nahajamo se v pritličju novega študentskega doma v Kopru s teraso na sončni in senčni strani. Pridite in preizkusite dobrote iz naše kuhinje, ne bo vam žal. Odprto za vse goste. Bistro VillaDomus predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Villa Andor & Meštolin Ankaran - Marende

Villa Andor & Meštolin Ankaran | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vinogradniška pot 9, 6280 Ankaran Klikni za obisk spletne strani: www.andor.si

Vinogradniška pot 9, 6280 Ankaran, 05/615-50-00
PRED VAMI JE TEDENSKA PONUDBA KOSIL, KI ZAJEMA: - izbor štirih predjedi - izbor štirih glavnih jedi - dnevna sladica ....sami sestavite svoj 3-hodni meni ... mi pa častimo še vodo in kavico .... za samo 8,00€ Villa Andor & Meštolin Ankaran predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna in pizzerija Jakomin - Marende

Gostilna in pizzerija Jakomin | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Cesta I. Istrske brigade 59, 6276 Pobegi Klikni za obisk spletne strani:

Cesta I. Istrske brigade 59, 6276 Pobegi, 0569021827
V prijetnem ambientu se boste razvajali z raznovrstnimi okusi. Najboljše pizze iz krušne peči, jedi pod peko, dnevne marende od ponedeljka do petka ali izbrane jedi iz stalnega menija. Vse to pripravljamo za vas vsak dan. Nudimo pa tudi dostavo na dom. Pokličite na telefonsko številko 059021827 in rezervirajte mizo ali naročite našo hrano do svojih vrat. Gostilna in pizzerija Jakomin predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bistro Garnata - Marende

Bistro Garnata | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kolaričeva 1, Koper Klikni za obisk spletne strani: www.garnatabistro.si

Kolaričeva 1, Koper, 040 601 882
Hrana za dušo, v vsem kar vam ponudimo, je sestavina, ki je ne znamo drugače definirati kot...ljubezen. V našem lokalu lahko pojeste hrano, narejeno iz sestavin predvsem iz domačega vrta. Vsak dan vam skuhamo svežo minestrico, redno imamo na jedilniku doma narejeno pašto ( sam proces lahko vidite neposredno pred tem, ko jo vržemo v krop), začinimo jo z različnimi omakami narejenimi po receptu naših nonic, ponudimo vam nagrajeno odlično kranjsko klobaso, sezonske solate, ki so malo prej mahale vetru na vrtu, včasih gremo do španske tortille in paelle,... sladice, ki so narejene iz domačih jajc, katera lahko pri nas tudi dobite...pa sušene kakije, pa olje, kis, jabolčni sok, sušene paradižnike, vložene oljke, dukah, domače marmelade...Pa še kaj...sami se lahko prepričate:-) Vso hrano vam tudi dostavimo med delovniki ali pa jo lahko odnesete s sabo domov ali na delovno mesto. Skratka mi smo tu zato, ker vemo, da vam ni vseeno kaj daste vase-kaj jeste:-) Bistro Garnata predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

URBAN PIQNIQ - Marende

URBAN PIQNIQ | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Cesta Zore Perello Godina 3, Koper Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/urban.piqniq.bonifika.koper/?fref=ts

Cesta Zore Perello Godina 3, Koper, 068650149
URBAN PIQNIQ je gastro-pub, ki ponuja vse, kar se od pravega piknika pričakuje. Nekaj dobrega za pojest in za popit. Izbrali smo piva z vsega sveta, tradicionalna ali sodobna craft, pri tem pa seveda nismo pozabili vrhunskih slovenskih pivovarn. K odlični ponudbi piva se prileže tudi odlična ponudba hrane. Za vaše gurmanske užitke smo k sodelovanju povabili vrhunskega chefa Iva Tomšiča, ki vam s svojimi bogatimi izkušnjami na krožniku ponuja le najboljše. Celotno ponudbo zaokroža bogata ponudba vina, ginov ter ostalih pijač in napitkov. Sodoben ambient, prijazna postrežba in prijetno vzdušje na našem pikniku zadovoljijo tako najzahtevnejše ljubitelje piva in gurmanskih bugerjev kot tudi športne navdušence, ki pri nas lahko uživajo ob prenosu športnih tekem. Najdete nas v neposredni bližini športnega parka v Kopru, natančneje v prostorih Arene Bonifika. URBAN PIQNIQ predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Brič - Marende

Gostilna Brič | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dekani 3b, Dekani Klikni za obisk spletne strani: www.gostinstvobric.com

Dekani 3b, Dekani, +386 05 913 88 19
Restavracija Brič se nahaja v Dekanih, natančneje na stari cesti iz Kopra proti Ljubljani. Restavracija slovi po prijazni postrežbi in specialitetah. V naših prostorih sprejmemo do sto gostov, poleti pa Vas postrežemo na senčni letni terasi, kjer sprejmemo še dodatnih sto gostov. Pred restavracijo nudimo lastno parkirišče, primerno tudi avtobusom. Za najmlajše obiskovalce imamo priskrbljeno urejeno igrišče, ter balinišče. Izvajamo tudi dejavnost cateringa, nudimo možnost raznih rojstnodnevnih praznovanj ter organizacijo porok. Ponujamo tudi skupinske oglede vinske kleti, kjer Vas lahko pogostimo in razvajamo z vrhunskimi vini. Zavedamo se, da je za dobro jed potrebna kakovostna surovina, zato smo si uredili vrt na katerem zraste veliko zelenjave in zelišč. Če pa le ni dosti zelenjave na našem vrtu, pa sodelujemo z okoliškimi kmetijami. Naša kulinarika temelji na pristni domači hrani s pridihom sedanjosti ter sezonskimi barvami. Ponujamo vrsto mesnih specialitet, od žara do divjači Gostilna Brič predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bar Battirame - Marende

Bar Battirame | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vojkovo nabrežje 2, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Vojkovo nabrežje 2, Koper, (041)239-136, (051)308-877
Bar Battirame se nahaja na začetku Vojkovega nabrežja v bližini Banke Koper. Pri nas dobite izvrstne tople sendviče, piadine, solate, po novem pa tudi dnevno sveže mineštre, pašto, njoke in lazanje. Hrano si lahko odnesete tudi domov ali v službo, če ste v naši bližini vam jo lahko dostavimo tudi mi. Za naše goste je urejeno brezplačno parkiranje v garažni hiši "Zeleni park 2" za eno uro, ker smo člani Zavoda Koper otok. Vabljeni. Bar Battirame predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Manjada Izola - Marende

Gostilna Manjada Izola | Izola

Klikni za ogled zemljevida: Morova 25d, 6310 Izola Klikni za obisk spletne strani: http://www.gostilna-manjada.si

Morova 25d, 6310 Izola, 05/64 16 321
Gostilna in pizzerija Manjada se nahaja v Izoli, natančneje nasproti hotela Haletium (San Simon). Ponujamo vam dnevno sveže pripravljena kosila iz sezonske ponudbe in široko ponudbo mesnih in ribjih jedi po naročilu. Kosila so na voljo od 11h dalje. V prijetnem domačem ambientu vas v Manjadi čaka prijazna postrežba in predvsem okusna hrana. V pokritem in ogrevanem zimskem vrtu smo z otroškim kotičkom poskrbeli tudi za naše najmlajše obiskovalce. Gostilna Manjada Izola predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Na stopničkah - Marende

Na stopničkah | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Župančičeva 22 6000 Koper (vhod z Gortanovega trga Klikni za obisk spletne strani:

Župančičeva 22 6000 Koper (vhod z Gortanovega trga, 031680075
Smo majhen vegi bar v centru Kopra na stopničkah, vsak dan pripravljamo nove marende, jedilni list je vsak dan drugačen. Na stopničkah predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Capra - Marende

Restavracija Capra | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška ulica 3 , Koper Klikni za obisk spletne strani: http://capra.si

Pristaniška ulica 3 , Koper, 041/602-030
Restavracija Capra se nahaja pod hotelom Triglav v Kopru. Poleg izjemne notranjosti, jo krasi ena najlepših teras s pogledom na morje. Izjemna kuhinja vas čaka vsak dan od 12h do 23h. Izbirate lahko od dnevno pripravljenih jedi do jedi po naročilu, od dobrot morskih globin do gorskih kmetij, od sladkih pregreh do lahkih solat... skratka dobri, novi časi. Pa dober tek! Restavracija Capra predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Harmonija - Marende

Harmonija | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vojkovo nabrežje 33a / Gamšijev trg 7, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Vojkovo nabrežje 33a / Gamšijev trg 7, 6000 Koper, 051/391-591
Nova, sveža okrepčevalnica, kjer se prijazno osebje, trudi vam pričarati domačo hrano na zanimiv način. Okrepčevalnica vas bo z domačnostjo za trenutek popeljala v domačo jedilnico. DOSTAVA hrane: vaša naročila sprejemamo na tel. št. 051 391 591. Naš moto je: DOMAČE NA DRUGAČE Prepričajte se in dobrodošli. ekipa Harmonije Harmonija predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Pri Tinetu - Marende

Gostilna Pri Tinetu | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Gortanov trg 14, Koper Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/gostilnapritinetu/?ref=aymt_homepage_panel

Gortanov trg 14, Koper, 05/9968383
Gostilna `Pri Tinetu` se nahaja v starem delu Kopra, na Gortanovem trgu. V jutranjih urah Vas pričaka dobra kavica,brioši Tre Marie in prijazno osebje. Po 11.uri nudimo domačo hrano v prijetnem ambientu, na meniju je vsak dan enolončnica in juha. Vsako sredo Vam pripravimo domačo pašto, v četrtek pasulj, vsak petek pa so na meniju kalamari. Kosilca lahko odnesete tudi s seboj. Po dogovoru sprejmemo tudi večje skupine ( 25-30 ljudi )za rojstne dneve ipd. Toplo vabljeni! Gostilna Pri Tinetu predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Labirint - Marende

Labirint | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Čevljarska ulica 9, 6000 Koper - Capodistria Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/labirintkoper

Čevljarska ulica 9, 6000 Koper - Capodistria, 0820 57350
V restavraciji Labirint ponujamo domača dnevna kosila in malice pri katerih stremimo k čim bolj zdravem načinu priprave in kakovostnim sestavinam. Dnevno so na voljo domače juhe,dnevne sladice, solate, pizze, jedi na žlico, jedi z mesom in pa tudi jedi, ki so na bazi zelenjave ter jedi, ki so primerne za vegane. Pred gostilno je tudi manjša terasa. Ob gostilni pa je tudi manjša pekarna, ki ponuja peciva iz pirine in pšenične moke, sendviče, sladice, piškote, ... Kava, ki jo v gostilni strežemo je odlična. Vabljeni!

Glavni vhod v gostilno se nahaja za Mercatorjem na Brolu, je pa na voljo tudi vhod iz Čevljarske ulice (Železna ograja pri optiki Clarus). Labirint predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Miranda Koper - Marende

Miranda Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 7a, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Vanganelska cesta 7a, Koper, 05/630-26-30
Gostilna Miranda je ena izmed najstarejših gostiln na Primorskem. Okusne malice, kosila in jedi po naročilu iz kuhinje gostilne Miranda enostavno morate preveriti. V mirnem in domačem ambientu vam bodo v gostilni Miranda postregli z najrazličnejšimi dobrotami primorske kuhinje. Poleti je seveda najlepše sedeti za mizo na terasi v senci, za deževne dni pa gostilna premore 80 sedežev. Za parkirišče pa nikar ne skrbite, svoj avto pustite neposredno pred restavracijo. Miranda Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pivovarna in restavracija EMONEC - Marende

Pivovarna in restavracija EMONEC | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 20, Šalara, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.emonec.eu

Vanganelska cesta 20, Šalara, Koper, 041/326-642
Restavracija Emonec se nahaja v Obrtni coni Šalara v neposredni bližini centra Kopra. Torej, če vas pot zanese na primorsko in vas po ogledu lepega Kopra, kopanju ali pohajkovanju po bližnjih krajih preseneti lakota, vas bomo z veseljem sprejeli in se potrudili, da boste od nas odšli siti in zadovoljni. Poleg bogate stalne ponudbe po naročilu vam pripravljamo tudi dnevno sveže malice in kosila. V restavraciji Emonec prirejamo tudi tematske dogodke, kot je Tirolski večer z Denisom Novato. Pivovarna in restavracija EMONEC predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Picerija Alan Ford - Marende

Picerija Alan Ford | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 14, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ferrarska ulica 14, 6000 Koper, 05/630-87-92
Picerija Alan Ford se nahaja v objektu Ogrlica v Kopru. Poleg slastnih pic vam postrežejo tudi z dnevno svežo ponudbo malic in kosil. Objavili smo le nekaj stalnih ponudb za preostali del pa vas pričakujemo v naši piceriji . Picerija Alan Ford predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Taverna Polc - Marende

Taverna Polc | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška 2, Koper Klikni za obisk spletne strani: www.facebook.com/monga.polc

Pristaniška 2, Koper, 040/150-161
Taverna POLC je novo odprta restavracija, ki se nahaja v prvem nadstropju koprske tržnice, poleg bivše trgovine Telekom. Poleg velike in ugodne izbire vsakodnevnih kosil in malic, ob katerih boste lahko uživali v prijetnem okolju, na terasi s pogledom na morje, pa našim gostom ponujamo tudi dobrote iz žara. Ker Taverna POLC premore kar 70 sedišč, ponujamo različne oblike druženj; od rojstno dnevnih praznovanj za najmlajše, pa vse do organizacije zabav z individualnimi željami za zaključene družbe. Z dobro hrano, prijazno postrežbo vas bomo razvajali vse dni v tednu od 09:00 do 22:00 ure zvečer. Prisrčno vabljeni! Po predhodnem naročilu, vam pripravimo rump steake iz uležane Argentinske govedine!!! Taverna Polc predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica pri Blažki - Marende

Okrepčevalnica pri Blažki | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska 30, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/PriBlazki?ref=aymt_homepage_panel

Ferrarska 30, 6000 Koper, 040438884
Sprejemamo naročila za pripravo obrokov za s seboj na številki 040 438 884. Ponudba sendvičev do 11 ure. V stalni ponudbi vam nudimo - smoothije - domače ledene čaje - ledeno kavo - različne rogljičke - ILLY kavo Obiščite nas v prijetnem ambientu s prijazno postrežbo. Okrepčevalnica pri Blažki predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Garni Hotel Pristan - Marende

Restavracija Garni Hotel Pristan | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 30, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.pristan.in

Ferrarska ulica 30, Koper, 070 708 110
Spoštovani, Za kosilo ali večerjo izven obratovalnega časa se lahko dogovorite na kontaktnem telefonu dan prej. Vabljeni. Restavracija Garni Hotel Pristan predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bistro Admiral Koper - Marende

Bistro Admiral Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 30, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.bistro-admiral.com/

Ferrarska ulica 30, Koper, 05/630-17-60

Prijazen pozdrav stalnim in novim gostom, kjer Vas z veseljem pričakujemo, kuhar z veslom v loncih, polnih slastnih jedi, kelnarca s pladnjem osvežilnih pijač, naš Admiral pa s krmilom v roki...

Bistro Admiral se nahaja v Kopru na Ferrarski ulici 30, v poslovnem objektu Barka nasproti Intereurope in neposredno pred vhodom v Luko Koper. Nudimo dnevno sveže pripravljene malice ali kosila, sendviče, hamburgerje, več vrst solatnih krožnikov, kalamare, meso na žaru ter domače slaščice. Točimo avtohtona odprta vina - malvazijo in refošk. Postrežemo tudi na pokriti terasi.
 
Bistro Admiral Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 

  


  
  

Restavracija Slorest Pristan - Marende

Restavracija Slorest Pristan | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vojkovo nabrežje 32, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.slorest.si

Vojkovo nabrežje 32, Koper, 040 224 950
Slorestova restavracija 123 Pristan Koper se nahaja na Vojkovem nabrežju ob poslovni stavbi Intereurope. Nudijo vam malice in kosila po ugodni ceni. Ponudba kosil in malic tudi na študentske bone. Restavracija Slorest Pristan predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Srebrna žlica - Marende

Srebrna žlica | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška 2, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Pristaniška 2, Koper, 031/877-433, 031/898-669
Nahajamo se prvem nadstropju koprske tržnice, balkon nad parkiriščem. TAKE AWAY: hrano lahko odnesete s seboj v praktični embalaži, lahko pa pojeste pri nas. CATERING: Vaše kulinarične želje izpolnjujemo tudi na porokah, rojstnih dnevih, otvoritvah, prireditvah, itd. Vsak dan za Vas kuhamo JEDI NA ŽLICO (zelenjavne juhe in mineštre) in izbrano jed dneva. Ne uporabljamo gostil, kock, ali vegete. V ponudbi imamo tudi veganske, vegetarijanske in dietne jedi. SOLATE: grška, tajska, s piščancem, koromač s tuno, koromač s citrusi, itd. Solate so nasitne in veljajo kot cel obrok. SENDVIČI: navaden, lovski, s piščancem, fish (z morskim psom ali s tuno), rustičen, steak (rumpsteak), itd. Ne uporabljamo gostil, kock, ali vegete. V ponudbi imamo tudi veganske, vegetarijanske in dietne jedi. Srebrna žlica predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Stara Kužina - Marende

Stara Kužina | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Sermin 74, Bertoki - Koper Klikni za obisk spletne strani:

Sermin 74, Bertoki - Koper, 041/649-339
Stara Kužina v obrtni coni Sermin (Bertoki, Koper) vam nudi dnevno sveže malice in kosila.Vsakodnevno nekaj na žlico: bobiči, vampi, jota, pašta fažoli, pasulj, malice vsebujejo tudi vedno nekaj od ribe mesa, testenine in solate. Za skupine pa po dogovoru, menije ali hladno topli biffe. Moram povdariti,da smo specjalizirani za istrsko kuhinjo, nekateri izmed vas nas poznajo iz Pomjana (bivša Istrska klet Pomjan). Prisrčno vabljeni. Stara Kužina predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bife Podmornica - Marende

Bife Podmornica | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica OF 15, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica OF 15, 6000 Koper, 040/133-673, 05/668-54-33.
Podmornica se nahaja pod RTV Slo, kjer vas bodo v domači atmosferi postregli z dnevno sveže pripravljenimi jedmi po naročilu in meniji iz dnevne ponudbe malic in kosil. Poseben čar bifeja pa je, da se počutite kot da bi bili nekje pod morsko gladino. Svojo priljubljeno jed si lahko vnaprej rezervirate na telefonsko številko 05/668-54-33 ali si jo odnesete kar s seboj domov. Bife Podmornica predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

CityBurger Koper - Marende

CityBurger Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska 7, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://cityburger.si/dostava/

Ankaranska 7, 6000 Koper, 05/639-88-28, 041/934-932
Restavracija Cityburger Koper ima 15 letno tradicijo priprave hrane. Začeli smo s preprosto idejo vsak dan ponuditi nekaj dobrega na mizi. Skozi leta je Cityburger postal sinonim za dostavo hrane na dom, ki danes s svojim voznim parkom skrbi, da velika večina ljudi v Kopru pravočasno prejmejo svoj dnevni obok. Naša hrana je postala prepoznavna, saj je skrbno pripravljena z najboljšimi sestavinami. Naše menije redno dopolnjujemo, dodelujemo in skrbimo da iz leta v leto pripravimo nove specialitete, tako malice kot pizze, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Ko vam pripeljejo Cityburger hrano na vaš dom lahko hrano plačate tudi z vašimi priljubljenimi karticami Aktiva, Eurocard Mastercard, Maestro, American Express in BA. CityBurger Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Domačija Ražman - Marende

Domačija Ražman | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Gračišče 1, 6272 Gračišče Klikni za obisk spletne strani: www.razman.si

Gračišče 1, 6272 Gračišče, 05/657-20-03, 040/708-100
V gostilni z dolgoletno družinsko tradicijo, ki se nahaja na Istrski vinski cesti, v lepem in mirnem okolju obalnega zaledja, nudimo predvsem dobrote istrske kuhinje, na primer domač istrski pršut, panceto, ovčji sir, njoke, rezance, fuže, raviole, ombolo, biftek, jančka ali kozlička, domač kruh, oljčno olje in vino, poleg tega pa še ribje jedi in pizze. Posebno pozornost namenjamo sezonskim jedem (koline, sezonske zelenjavne jedi, jurčki, divji šparglji, tartufi, divjačina in podobno.). Na voljo imamo več jedilnic in zimski vrt, v katerih sprejmemo do 130 gostov. Prirejamo razna praznovanja, kot so poroke, obletnice, srečanja, birme in ostale zaključene družbe. Za organizirane sestanke ali srečanja lahko ponudimo večnamensko dvorano z avdio-video opremo. Sestavimo tudi »slow food« meni z izbranimi vini iz domače kleti ali z vini drugih priznanih pridelovalcev. Domačija Ražman predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Okus - Marende

Restavracija Okus | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kolodvorska Cesta 2, Koper Klikni za obisk spletne strani: www.restavracija-okus.com

Kolodvorska Cesta 2, Koper, 031/ 642 647
Nasa restavracija "OKUS" vas vljudno vabi na odlicno, inovativno, kreativno predvsem pa okusno mediteransko kuhinjo, katera, v spremstvu dobre kapljice ter odlicne postrezbe, vam bo pricarala nepozabno kosilo ali vecerjo. Najdete nas na Ogrlici v Kopru, in sicer, v prtlicju hotela Vodisek na Kolodvorski cesti. Se vidimo, Jan&Andrea Restavracija Okus predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica 123 Šalara - Marende

Okrepčevalnica 123 Šalara | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 55 e, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.slorest.si/Domov.aspx

Vanganelska cesta 55 e, 6000 Koper, 051/657-132
Restavracija se nahaja na obrobju industrijske cone, poleg trgovine Mercator v Šalari, tik ob krožišču in nasproti podjetja Cimos. Restavracija klasičnega tipa je odprta za vse obiskovalce, parkirišče pa najdete ob trgovini ali pa pri pošti. Prijazno osebje Vas vabi, da poskusite našo stalno in pestro dnevno ponudbo malic, kosil ter študentskih kosil. Okusen obrok pa Vam pripravimo za domov, saj smo tu za Vas in zaradi Vas. Okrepčevalnica 123 Šalara predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Panorama - Marende

Gostilna Panorama | Izola

Klikni za ogled zemljevida: Šared 28/D, Izola Klikni za obisk spletne strani:

Šared 28/D, Izola, 05/903-14-35
V mirni vasici Šared nad Izolo vas pričakuje rustikalna gostilna Panorama s starinskim lesenim dekorjem, kamnitimi zidovi, osrednjim kaminom in čudovitim razgledom nad istrskim zaledjem. Nudijo kulinarične užitke s ponudbo lokalnih zakladov, dnevno pripravljenih toplih malic, domačo kuhinjo, pestro izbiro jedi pod peko, odojka na žaru ter jagenjčka po naročilu. Domač ambient, dobra postrežba, prijazno osebje ter odlična lokacija s teraso ustvarijo sproščeno vzdušje tako za zaključene družbe kot tudi druženje v dvoje. Gostilna Panorama predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica 123 Olmo - Marende

Okrepčevalnica 123 Olmo | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pahorjeva ulica 34, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.slorest.si/Domov.aspx

Pahorjeva ulica 34, 6000 Koper, 051/657-173
Najdete nas med bloki v Olmu, poleg trgovine Mercator, Banke Koper in lekarne. Restavracija klasičnega tipa je odprta za vse obiskovalce, vedno pa je na voljo zadostno število parkirnih mest. Prijazno osebje Vas vabi, da poskusite našo stalno ter pestro dnevno ponudbo malic in kosil. Okusen obrok pa Vam pripravimo za domov, saj smo tu za Vas in zaradi Vas. Okrepčevalnica 123 Olmo predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Park Pizzeria Koper - Marende

Park Pizzeria Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška 2, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://pizzeriapark-koper.com/index.htm

Pristaniška 2, 6000 Koper, 05/626-10-25
Pizzeria Park na Koprski tžnici vas pričakuje z več kot 22 vrst pizz, jedi na žaru, kalamari, ribje specialitete, sladoled in veliko drugih dobrot. Ob parku z otroškimi igrali na koprski tržnici in le nekaj korakov od morja boste na terasi, ki sprejme 120 oseb lahko ob dobri hrani poskusili domačo ponudbo odprtih vin (Refošk in Malvazija) in uživali ob naših specialitetah kot so čevapčiči v lepinji, ribje specialitete, pizza Park (pršut, gorgonzola, beluši) in druge. Park Pizzeria Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Serminček - Marende

Serminček | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Sermin 7c, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://kava-bar-sermincek.webnode.com/

Sermin 7c, 6000 Koper, 070 315 839
KAVA BAR SERMINČEK se nahaja na Serminu pri Kopru,na dvorišču AMZS-ja. Od nas je le nekaj korakov do čudovitega sprehajališča okoli Škocjanskega zatoka, kjer si boste lahko ogledali veliko število različnih vrst ptic, konje, boškarine, čudovito naravo in zanimivosti, ki obdajajo zatok. Prav tako pa do nas lahko pridete po kolesarskih poteh.Na dvorišču je baza AMZS, kjer lahko date pregledati, popraviti svoje vozilo, uredite tehnični pregled, pnevmatike in opravite optiko koles. Na istem dvorišču se nahaja tudi prodajalna rezervnih avtomobilskih delov.Ko pa se ustavite pri nas bomo z veseljem poskrbeli za vašo lakoto in žejo. Hrano sveže pripravljamo na žaru. Pripravljamo velike hamburgerje, horse, sendviče, čevapčiče in drugo. Nahajamo se za novo Petrolovo pumpo na dvorišču AMZS, Sermin 7c Koper. Naša ponudba je priprava jedi na žaru hamburgerji, horse,....znani pa smo po tem, da so naši hamburgerji dovolj veliki tudi za najbolj lačne jedce. Serminček predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

La storia - Planet TUŠ - Marende

La storia - Planet TUŠ | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska cesta 2, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://lastoria.si

Ankaranska cesta 2, Koper, 05/663-54-88
Restavracija La storia - Planet TUŠ se nahaja Trgovskem centru Planet TUŠ v Kopru. Najdete jo v prvem nadstropju centra Planet TUŠ Koper (bivša restavracija TUŠ). Ponudba dnevnih malic in kosil po ugodni ceni. Brezplačno parkirišče za vse obiskovalce TUŠ Planeta Koper. Ugodna ponudba malic in kosil za študentske bone. La storia - Planet TUŠ predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Fast Food Balkanika - Marende

Fast Food Balkanika | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kidričeva ulica 8, Koper Klikni za obisk spletne strani: balkanika koper

Kidričeva ulica 8, Koper, 051/834-424
Fast food & grill Balkanika se nahaja v starem mestnem jedru na Kidričevi ulici 8 v Kopru! ORIGINALNI recept, sveze goveje meso ki ga sami pripravljamo in TRADICIONALNI nacin priprave garantirajo vedno isti, NAJBOLSI OKUS!ODLICNE PIZZE OD 40 CM ALI JUMBO PIZZE! Dostava tudi na dom. Fast Food Balkanika predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

 Pizzeria Marina - Marende

Pizzeria Marina | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kopališko nabrežje 2, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Kopališko nabrežje 2, Koper, 05/627 19 82
Pizzeria Marina je ena starejših pizzerij v mestu Koper. Nahaja se neposredno nad marino Koper od koder se razlega čudovit pogled na morje, Luko Koper in vse do Ankarana. Poleg izvrstnih pizz vam nudijo tudi ostale jedi po naročilu. Prav domačnost in preprostost pizzeriji Marina dajeta poseben nepozaben pečat dobrega počutja. Ko iščete dobro pico v Kopru vam vsekakor priporočamo picerijo z najlešim pogledom na morje in koprsko marino - Pizzeria Marina Koper. Pizzeria Marina predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kitajska restavracija Cesarska hiša - Marende

Kitajska restavracija Cesarska hiša | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska 5b, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ankaranska 5b, 6000 Koper, 05/6395666, 041/579-529
Vabljeni v našo cesarsko hišo, na lep razgled na Škocjanski zatok in veliko izbiro novih okusov. Možnost nakupa tudi na študentske bone in možnost dostave na dom. Poleg tega nudimo dnevno sveža kosila. Za kosilo vam nudimo predjed po izbiri (juha ali zavitek), glavna jed z rižem in solato. Cena kosila je samo 7€. Nahajamo se 100m od Supernove, nasproti škocjanskega zatoka. Kitajska restavracija Cesarska hiša predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Zlato jabolko - Marende

Zlato jabolko | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica 15. maja 19d, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica 15. maja 19d, Koper, 059 020 755
Dnevna kosilca in sladke dobrote. Če želite začiniti vaše življenje, smo pravi za vas. Kuhamo in pečemo, po navdihu, s kančkom provokativnosti in veliko ljubezni. Vse dobrote, si lahko odnesete tudi s seboj v lični embalaži. Vaša naročila slaščic pričakujemo vsaj 2 dni prej, če gre za večji dogodek, pa pokličite čim prej. Zlato jabolko predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Skipper Koper - Marende

Restavracija Skipper Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.skipper-koper.com/

Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper, 05/626-18-10
Restavracija Skipper se nahaja v Marini Koper, natančneje Kopališko nabrežje 3. S kvalitetnim izborom morskih in drugih domačih istrskih jedi se uvršča med boljše restavracije na obali. Posebnost restavracije je prelepa terasa nad morjem. Gostje lahko ob poskušanju dobrot in ob izbranih primorskih vinih, uživajo ob pogledu na zasidrane jadrnice, ob koncu dneva pa na prelep sončni zahod. Za dobro počutje gostov bo poskrbelo prijazno osebje s kvalitetno postrežbo. Restavracija Skipper je usmerjena v kulinarične posebnosti. Ker se restavracija nahaja tik ob obali, Vam ponuja množico morskih posebnosti, pripravljenih na različne načine. Posebna ponudba so eksotične jedi in istrske specialitete. Restavracija se prilagaja letnim časom in nudi gostom sezonsko obarvane jedi. Restavracija Skipper Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Primavera Koper - Marende

Primavera Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dolinska 1a - Mercator center Koper, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.primavera.si/

Dolinska 1a - Mercator center Koper, Koper, 080 74 73
Pizzeria in restavracija Primavera se nahaja v pritličju Mercator centra v Kopru. Poleg svoje bogate ponudbe pizz vam nudijo tudi dnevno sveže pripravljene malice in kosila ter ostale jedi po naročilu, pizze pa vam dostavijo tudi na dom. Več o njihovi ponudbi poiščite na njihovi Facebook strani. Primavera Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Bio Hotel Koper - Marende

Restavracija Bio Hotel Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 2a, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.hotel-bio.si/index.php

Vanganelska cesta 2a, 6000 Koper, 05/625-88-84
Restavracija BIO Hotel Vodišek je znana po odlični mediteranski kuhinji. Poleg dobro znanih ribjih specialitet boste tu lahko preizkusili tudi mesne, vegetarijanske in pristne domače istrske jedi. Ob kozarcu dobrega vina slovenskih vinarjev boste uživali v prijetnem okolju obdanim z zelenjem. Restavracija sprejme skupno do 230 oseb, zunanja terasa še dodatno 100 oseb. Restavracija Bio Hotel Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica Rižanski vodovod - Marende

Okrepčevalnica Rižanski vodovod | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica 15. Maja 13, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica 15. Maja 13, Koper, 05/66-86118
Vsak dan sveže pripravljene malice po zmerni ceni v menzi okrepčevalnice Rižanskega vodovoda (RVK) v Kopru. Preverite današnjo ponudbo malic na www.marende.si. Okrepčevalnica Rižanski vodovod predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria 33 Žusterna - Marende

Pizzeria 33 Žusterna | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Istrska cesta 67, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Istrska cesta 67, 6000 Koper, 05/901-25-80
Pizzeria 33 v Žusterni pri Kopru vam v ponuja raznovrstne pice, testenine, meso na lava žaru (čevapčiči, ražnjič, biftek, rostbif, fiorentina), kalamare, solatne krožnike in sladice. Poleg velike notranjosti boste v poletnih mesecih uživali ob rahlem vetriču iz morja na njihovi terasi. Nahajajo se v neposredni bližini Aqua Parka in plaže v Žusterni. Parkiranje zagotovljeno v garažni hiši hotela ali na zunanjem parkingu. Pizzeria 33 Žusterna predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzerija Atrij - Marende

Pizzerija Atrij | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Čevljarska ulica 8, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://pizzeria-atrij.si/

Čevljarska ulica 8, Koper, 05 627 22 55
V idiličnem starem delu Kopra vas v prijetnem ambientu pričakuje prijazno osebje pizzerije Atrij. Obnovljen v starem istrskem stilu nudi domačnost in toplino, poleti pa prijetno ohladitev na terasi pod velikanskim drevesom. Naši kuharji vam z ljubeznijo pripravijo pizze, malice in kosila, domače njoke z različnimi omakami, klasične jedi a la carte, zelo okusne kalamare. Vsak dan skuhajo dve vrsti juh in več različnih menujev. Vedno nudimo tudi zelenjavni menu in svežo zelenjavo iz solatnega bara. Pizzerija Atrij predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria Capris - Marende

Pizzeria Capris | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dolinska cesta 1B, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Dolinska cesta 1B, Koper, 051/600 110
Pizzeria in špageterija se nahaja poleg mercator centra v Kopru. V svoji ponudbi vam med drugim nudijo rezance s škampovimi repki in bučkami, gratinirane testenine z bučkami in jurčki, pizze vseh vrst in ostalo hrano po naročilu. Velika ponudba testenin (klasičnih ter gratiniranih iz krušne peči), njoki, lazanje ter polenta z raznoraznimi omakami. Parkirišče zagotovljeno ob restavraciji. Pizzeria Capris predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Interspar Restavracija - Marende

Interspar Restavracija | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska cesta 3a (Supernova), 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.spar.si

Ankaranska cesta 3a (Supernova), 6000 Koper, 05/611-74-28
Restavracija Interspar Koper se nahaja v prvem nadstropju trgovskega centra Supernova v Kopru. Brezplačno parkirišče za obiskovalce. Nudimo vam dnevno sveže pripravljena kosila in malice po ugodni ceni ter jedi po naročilu. V Restavraciji Interspar v Kopru vam nudijo tudi nakup na študentske bone. Vsak teden posebna ponudba malice ali kosil slovenskih in svetovnih kuhinj. Interspar Restavracija predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

July Caffe - Marende

July Caffe | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška 3, Koper Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/julycaffe/?fref=ts

Pristaniška 3, Koper,
July Caffe predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  

 
  
 
 

 

Marende
Malice in kosila
  
Restavracije in gostilne   Facebook
Marende na Facebooku
  
Marende - malice in kosila na Facebooku   Kraji in gostilne
Marende po Obali
  
Marende po krajih (beta)   Za gostince!
Vpišite svojo ponudbo
  
Klikni za admin dostop ponudnika!
Portal MARENDE sedmo leto zapored združuje ponudbo malic in kosil v Kopru na enem mestu. Podatke vpisujejo ponudniki sami ali pa so pridobljeni iz uradnih strani ponudnikov. Možne so napake ali odstopanja od ponudbe, zato predlagamo, da veljavnost ponudbe preverite po telefonu, na uradni spletni strani ali uradnem ceniku restavracije. Pa dober tek ;)

Upravljalec spletnega portala ne sprejema odgovornosti za morebitne napake.

Pogrešate ponudbo svoje priljubljene restavracije ali gostilne?

Nič lažjega. Pošljite nam podatek restavracije ali gostilne, ki jo pogrešate in kontaktirali jih bomo ter sporočili vaše želje. info@marende.si

Pravice pridržane 2010-2017 - Agencija G3 d.o.o.

  Vam je portal MARENDE.si všeč?

Všečkaj stran Marende.si na Facebooku. Klikni spodnji link "Všeč mi je" ter pomagaj portalu, da zaživi tudi med vašimi prijatelji. Pa dober tek!

 

Vredno klika
Morda pa prav pride...

 

 

Portal dnevno obišče že preko 800 lačnih ust, ampak ne verjemite nam na besedo. Zahtevajte testni - brezplačni dostop, Vpišite svojo ponudbo malic in kosil in se predstavite obali.

Za registracijo pokličite 041/587-286 ali nam pišite na info@marende.si