Vse današnje malice

   

Seznam restavracij

 

  
  

Zlato jabolko - Marende

Zlato jabolko | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica 15. maja 19d, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica 15. maja 19d, Koper, 059 020 755
Dnevna kosilca in sladke dobrote. Če želite začiniti vaše življenje, smo pravi za vas. Kuhamo in pečemo, po navdihu, s kančkom provokativnosti in veliko ljubezni. Vse dobrote, si lahko odnesete tudi s seboj v lični embalaži. Vaša naročila slaščic pričakujemo vsaj 2 dni prej, če gre za večji dogodek, pa pokličite čim prej. Lahko se dogovorimo tudi za dostavo. Zlato jabolko predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bistro Garnata - Marende

Bistro Garnata | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kolaričeva 1, Koper Klikni za obisk spletne strani: www.garnatabistro.si

Kolaričeva 1, Koper, 040 601 882
Hrana za dušo, v vsem kar vam ponudimo, je sestavina, ki je ne znamo drugače definirati kot...ljubezen. V našem lokalu lahko pojeste hrano, narejeno iz sestavin predvsem iz domačega vrta. Vsak dan vam skuhamo svežo minestrico, redno imamo na jedilniku doma narejeno pašto ( sam proces lahko vidite neposredno pred tem, ko jo vržemo v krop), začinimo jo z različnimi omakami narejenimi po receptu naših nonic, ponudimo vam nagrajeno odlično kranjsko klobaso, sezonske solate, ki so malo prej mahale vetru na vrtu, včasih gremo do španske tortille in paelle,... sladice, ki so narejene iz domačih jajc, katera lahko pri nas tudi dobite...pa sušene kakije, pa olje, kis, jabolčni sok, sušene paradižnike, vložene oljke, dukah, domače marmelade...Pa še kaj...sami se lahko prepričate:-) Vso hrano vam tudi dostavimo med delovniki ali pa jo lahko odnesete s sabo domov ali na delovno mesto. Skratka mi smo tu zato, ker vemo, da vam ni vseeno kaj daste vase-kaj jeste:-) Bistro Garnata predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Srebrna žlica - Marende

Srebrna žlica | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška 2, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Pristaniška 2, Koper, 031/877-433, 031/898-669
Nahajamo se prvem nadstropju koprske tržnice, balkon nad parkiriščem. TAKE AWAY: hrano lahko odnesete s seboj v praktični embalaži, lahko pa pojeste pri nas. CATERING: Vaše kulinarične želje izpolnjujemo tudi na porokah, rojstnih dnevih, otvoritvah, prireditvah, itd. Vsak dan za Vas kuhamo JEDI NA ŽLICO (zelenjavne juhe in mineštre) in izbrano jed dneva. Ne uporabljamo gostil, kock, ali vegete. V ponudbi imamo tudi veganske, vegetarijanske in dietne jedi. SOLATE: grška, tajska, s piščancem, koromač s tuno, koromač s citrusi, itd. Solate so nasitne in veljajo kot cel obrok. SENDVIČI: navaden, lovski, s piščancem, fish (z morskim psom ali s tuno), rustičen, steak (rumpsteak), itd. Ne uporabljamo gostil, kock, ali vegete. V ponudbi imamo tudi veganske, vegetarijanske in dietne jedi. Srebrna žlica predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Mediteran na Novo - Marende

Mediteran na Novo | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica talcev 8, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica talcev 8, 6000 Koper, 031/822-473
Nedaleč proč od vrat starega vhoda v Koper, skozi vrata Muda in po starih ulicah navkreber proti centru se na Ulici talcev nahaja stara gostilna Mediteran. Gostilna zvesta tradiciji dobre istrske ter mediteranske kuhinje, ki se spogleduje z novimi trendi svetovnih okusov. Vsak dan za vas pripravljajo sveže malice in kosila, ne bodo pa vas razočarali tudi s pestrim izborom jedi po naročilu. Privoščite si kulinarično razvajanje v ulicah starega koprskega jedra. Mediteran na Novo predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bife Podmornica - Marende

Bife Podmornica | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica OF 15, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica OF 15, 6000 Koper, 040/133-673, 05/668-54-33.
Podmornica se nahaja pod RTV Slo, kjer vas bodo v domači atmosferi postregli z dnevno sveže pripravljenimi jedmi po naročilu in meniji iz dnevne ponudbe malic in kosil. Poseben čar bifeja pa je, da se počutite kot da bi bili nekje pod morsko gladino. Svojo priljubljeno jed si lahko vnaprej rezervirate na telefonsko številko 05/668-54-33 ali si jo odnesete kar s seboj domov. Bife Podmornica predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Capra - Marende

Restavracija Capra | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška ulica 3 , Koper Klikni za obisk spletne strani: http://capra.si

Pristaniška ulica 3 , Koper, 041/602-030
Restavracija Capra se nahaja pod hotelom Triglav v Kopru. Poleg izjemne notranjosti, jo krasi ena najlepših teras s pogledom na morje. Izjemna kuhinja vas čaka vsak dan od 12h do 23h. Izbirate lahko od dnevno pripravljenih jedi do jedi po naročilu, od dobrot morskih globin do gorskih kmetij, od sladkih pregreh do lahkih solat... skratka dobri, novi časi. Pa dober tek! Restavracija Capra predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Miranda Koper - Marende

Miranda Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 7a, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Vanganelska cesta 7a, Koper, 05/630-26-30
Gostilna Miranda je ena izmed najstarejših gostiln na Primorskem. Okusne malice, kosila in jedi po naročilu iz kuhinje gostilne Miranda enostavno morate preveriti. V mirnem in domačem ambientu vam bodo v gostilni Miranda postregli z najrazličnejšimi dobrotami primorske kuhinje. Poleti je seveda najlepše sedeti za mizo na terasi v senci, za deževne dni pa gostilna premore 80 sedežev. Za parkirišče pa nikar ne skrbite, svoj avto pustite neposredno pred restavracijo. Miranda Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Picerija Alan Ford - Marende

Picerija Alan Ford | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 14, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ferrarska ulica 14, 6000 Koper, 05/630-87-92
Picerija Alan Ford se nahaja v objektu Ogrlica v Kopru. Poleg slastnih pic vam postrežejo tudi z dnevno svežo ponudbo malic in kosil. Objavili smo le nekaj stalnih ponudb za preostali del pa vas pričakujemo v naši piceriji . Picerija Alan Ford predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Manjada Izola - Marende

Gostilna Manjada Izola | Izola

Klikni za ogled zemljevida: Morova 25d, 6310 Izola Klikni za obisk spletne strani: http://www.gostilna-manjada.si

Morova 25d, 6310 Izola, 05/64 16 321
Gostilna in pizzerija Manjada se nahaja v Izoli, natančneje nasproti hotela Haletium (San Simon). Ponujamo vam dnevno sveže pripravljena kosila iz sezonske ponudbe in široko ponudbo mesnih in ribjih jedi po naročilu. Kosila so na voljo od 11h dalje. V prijetnem domačem ambientu vas v Manjadi čaka prijazna postrežba in predvsem okusna hrana. V pokritem in ogrevanem zimskem vrtu smo z otroškim kotičkom poskrbeli tudi za naše najmlajše obiskovalce. Gostilna Manjada Izola predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pivovarna in restavracija EMONEC - Marende

Pivovarna in restavracija EMONEC | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 20, Šalara, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.emonec.eu

Vanganelska cesta 20, Šalara, Koper, 041/326-642
Restavracija Emonec se nahaja v Obrtni coni Šalara v neposredni bližini centra Kopra. Torej, če vas pot zanese na primorsko in vas po ogledu lepega Kopra, kopanju ali pohajkovanju po bližnjih krajih preseneti lakota, vas bomo z veseljem sprejeli in se potrudili, da boste od nas odšli siti in zadovoljni. Poleg bogate stalne ponudbe po naročilu vam pripravljamo tudi dnevno sveže malice in kosila. V restavraciji Emonec prirejamo tudi tematske dogodke, kot je Tirolski večer z Denisom Novato. Pivovarna in restavracija EMONEC predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Ribja Kantina pri Borisu - Marende

Ribja Kantina pri Borisu | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Hotel Vodišek - Kolodvorska 2, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Hotel Vodišek - Kolodvorska 2, Koper, 040/868-611
Pohvalimo se lahko z izjemno ponudbo morske hrane, od svežih rib, morskih jedi do mediteranske kuhinje. Ribja kantina v Kopru se nahaja v objektu ogrlica, ob hotelu Vodišek. Ribja Kantina pri Borisu predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

CityBurger Koper - Marende

CityBurger Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska 7, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://cityburger.si/dostava/

Ankaranska 7, 6000 Koper, 05/639-88-28, 041/934-932
Restavracija Cityburger Koper ima 15 letno tradicijo priprave hrane. Začeli smo s preprosto idejo vsak dan ponuditi nekaj dobrega na mizi. Skozi leta je Cityburger postal sinonim za dostavo hrane na dom, ki danes s svojim voznim parkom skrbi, da velika večina ljudi v Kopru pravočasno prejmejo svoj dnevni obok. Naša hrana je postala prepoznavna, saj je skrbno pripravljena z najboljšimi sestavinami. Naše menije redno dopolnjujemo, dodelujemo in skrbimo da iz leta v leto pripravimo nove specialitete, tako malice kot pizze, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Ko vam pripeljejo Cityburger hrano na vaš dom lahko hrano plačate tudi z vašimi priljubljenimi karticami Aktiva, Eurocard Mastercard, Maestro, American Express in BA. CityBurger Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Villa Andor & Meštolin Ankaran - Marende

Villa Andor & Meštolin Ankaran | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vinogradniška pot 9, 6280 Ankaran Klikni za obisk spletne strani: http://www.andor.si/index.php

Vinogradniška pot 9, 6280 Ankaran, 05/615-50-00
Villa Andor v zavetju mediteranskega zelenja, s pogledom na morje, čudovito teraso z odprtim ognjiščem, intimno notranjo restavracijo, ponuja gastronomske užitke prepletene s harmonijo med hrano in vini naših hišnih mojstrov, ki premorejo posluh za prav slehernega gosta. Restavracija Ville Andor je pravi naslov za vse vrste praznovanj, poroke, poslovna kosila, romantične večerje... Notranja restavracija sprejme 80 gostov, na terasi pa je prostora še za dodatnih 120 obiskovalcev. Naša posebnost so jedi z žara, ki jih pripravljamo na našem prenovljenem zunanjem ognjišču (kaminu) na terasi. Na odprtem ognju pripravljamo tako sveže ribe kot tudi sočno meso ter okusno zelenjavo z domačih vrtov. Naša vrata so odprta vse dni v letu, naša kulinarična ponudba pa se prilagaja letnemu času ter nudi le najboljše, kar v danem trenutku nudi narava. Villa Andor & Meštolin Ankaran predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Slorest Pristan - Marende

Restavracija Slorest Pristan | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vojkovo nabrežje 38, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.slorest.si

Vojkovo nabrežje 38, Koper, 031/358-162
Slorestova restavracija 123 Pristan Koper se nahaja na Vojkovem nabrežju ob poslovni stavni Intereurope. Nudijo vam malice in kosila po ugodbi ceni, odprti pa so tudi ob sobotah. Ponudba kosil in malic tudi na študentske bone. Restavracija Slorest Pristan predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Garni Hotel Pristan - Marende

Restavracija Garni Hotel Pristan | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 30, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.pristan.in

Ferrarska ulica 30, Koper, 070 790 152
Dnevno Vam ponujamo različne malice in domača kosila. V čudovitem salonu pa si lahko privoščite večerje (predhodna rezervacija) ali kosila. Po dogovoru Vam pripravimo menu po vaših željah, tako glede vsebine kot tudi cene. Pri nas lahko najamete tudi prostor za različna praznovanja, predavanja ali druga srečanja za skupine do 70 oseb. Prostor je opremljen za video projekcijo, zvočnimi napravami in tv - jem. Za dostavo na dom ali izvedbo pogostitve na drugih lokacijah je potreben predhoden dogovor. Obiščite nas tudi na spletni strani www.pristan.in V restavraciji Pristan Vas pričakujemo Restavracija Garni Hotel Pristan predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Labirint - Marende

Labirint | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Čevljarska ulica 9, 6000 Koper - Capodistria Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/labirintkoper

Čevljarska ulica 9, 6000 Koper - Capodistria, 0820 57350
V restavraciji Labirint ponujamo domača dnevna kosila in malice pri katerih stremimo k čim bolj zdravem načinu priprave in kakovostnim sestavinam. Dnevno so na voljo domače juhe,dnevne sladice, solate, pizze, jedi na žlico, jedi z mesom in pa tudi jedi, ki so na bazi zelenjave ter jedi, ki so primerne za vegane. Pred gostilno je tudi manjša terasa. Ob gostilni pa je tudi manjša pekarna, ki ponuja peciva iz pirine in pšenične moke, sendviče, sladice, piškote, ... Kava, ki jo v gostilni strežemo je odlična. Vabljeni!

Glavni vhod v gostilno se nahaja za Mercatorjem na Brolu, je pa na voljo tudi vhod iz Čevljarske ulice (Železna ograja pri optiki Clarus). Labirint predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Azami Koper - Marende

Azami Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 30, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: www.azami.si

Ferrarska ulica 30, 6000 Koper, 05 674 22 27
Dnevne malice in kosila Od ponedeljka do petka med 11:00 in 16:00 Dostava v poslovne stavbe: BARKA, INTEREUROPA, POSLOVNA STAVBA NASPROTI BARKE IN INTEREUROPE. Cena dostave v isto pisarno 1,50 € - ne glede na število obrokov Ob naročilu nad 20,00 € je dostava brezplačna. Azami Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Venezia - Marende

Restavracija Venezia | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Spodnje Škofije 259, 6281 Zgornje Škofije Klikni za obisk spletne strani: http://www.carnevale.si/

Spodnje Škofije 259, 6281 Zgornje Škofije, (05) 668 02 00
Obisk restavracije je namenjen tako hotelskim kot tudi zunanjim gostom. Priporočamo se za poslovna kosila, srečanja, predstavitve in poroke. Hotelska à la carte restavracija lahko sprejme do 120 gostov in je odprta vsak dan, med 12:00 in 22:00 uro, ter med 12:00 in 24:00 uro za konec tedna. V hotelskem baru vam nudimo hladne, tople, osvežilne, alkoholne in brezalkoholne napitke. Bar je odprt vsak dan. Restavracija Venezia predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica 123 Šalara - Marende

Okrepčevalnica 123 Šalara | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 55 e, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.slorest.si/Domov.aspx

Vanganelska cesta 55 e, 6000 Koper, 051/657-132
Restavracija se nahaja na obrobju industrijske cone, poleg trgovine Mercator v Šalari, tik ob krožišču in nasproti podjetja Cimos. Restavracija klasičnega tipa je odprta za vse obiskovalce, parkirišče pa najdete ob trgovini ali pa pri pošti. Prijazno osebje Vas vabi, da poskusite našo stalno in pestro dnevno ponudbo malic, kosil ter študentskih kosil. Okusen obrok pa Vam pripravimo za domov, saj smo tu za Vas in zaradi Vas. Okrepčevalnica 123 Šalara predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

NIMIS - Plaža Žusterna - Marende

NIMIS - Plaža Žusterna | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Istrska cesta 67, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Istrska cesta 67, Koper, 051/339-429
Restavracija, gril in pizzeria Nimis se nahaja na plaži v Žusterni, tik ob obmorski cesti Koper – Izola. Notranji del lokala daje možnost za prijetne večerje v družbi kot tudi dovolj zasebnosti za mirnejša obedovanja. Zunanjemu delu delajo senco košate krošnje dreves, v toplejši mesecih pa je večerjati na terasi restavracije Nimis posebno doživetje saj se nahaja tik ob morju in bazenu. Bistvena odlika restavracije Nimis je njihova pestra ponudba jedi z žara (na oglju) in dopoldanske malice ter okusne pizze, ki prav dišijo po morju in poletju. NIMIS - Plaža Žusterna predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Park Pizzeria Koper - Marende

Park Pizzeria Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pristaniška 2, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://pizzeriapark-koper.com/index.htm

Pristaniška 2, 6000 Koper, 05/626-10-25
Pizzeria Park na Koprski tžnici vas pričakuje z več kot 22 vrst pizz, jedi na žaru, kalamari, ribje specialitete, sladoled in veliko drugih dobrot. Ob parku z otroškimi igrali na koprski tržnici in le nekaj korakov od morja boste na terasi, ki sprejme 120 oseb lahko ob dobri hrani poskusili domačo ponudbo odprtih vin (Refošk in Malvazija) in uživali ob naših specialitetah kot so čevapčiči v lepinji, ribje specialitete, pizza Park (pršut, gorgonzola, beluši) in druge. Park Pizzeria Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica 123 Olmo - Marende

Okrepčevalnica 123 Olmo | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Pahorjeva ulica 34, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.slorest.si/Domov.aspx

Pahorjeva ulica 34, 6000 Koper, 051/657-173
Najdete nas med bloki v Olmu, poleg trgovine Mercator, Banke Koper in lekarne. Restavracija klasičnega tipa je odprta za vse obiskovalce, vedno pa je na voljo zadostno število parkirnih mest. Prijazno osebje Vas vabi, da poskusite našo stalno ter pestro dnevno ponudbo malic in kosil. Okusen obrok pa Vam pripravimo za domov, saj smo tu za Vas in zaradi Vas. Okrepčevalnica 123 Olmo predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Domačija Ražman - Marende

Domačija Ražman | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Gračišče 1, 6272 Gračišče Klikni za obisk spletne strani: www.razman.si

Gračišče 1, 6272 Gračišče, 05/657-20-03, 040/708-100
V gostilni z dolgoletno družinsko tradicijo, ki se nahaja na Istrski vinski cesti, v lepem in mirnem okolju obalnega zaledja, nudimo predvsem dobrote istrske kuhinje, na primer domač istrski pršut, panceto, ovčji sir, njoke, rezance, fuže, raviole, ombolo, biftek, jančka ali kozlička, domač kruh, oljčno olje in vino, poleg tega pa še ribje jedi in pizze. Posebno pozornost namenjamo sezonskim jedem (koline, sezonske zelenjavne jedi, jurčki, divji šparglji, tartufi, divjačina in podobno.). Na voljo imamo več jedilnic in zimski vrt, v katerih sprejmemo do 130 gostov. Prirejamo razna praznovanja, kot so poroke, obletnice, srečanja, birme in ostale zaključene družbe. Za organizirane sestanke ali srečanja lahko ponudimo večnamensko dvorano z avdio-video opremo. Sestavimo tudi »slow food« meni z izbranimi vini iz domače kleti ali z vini drugih priznanih pridelovalcev. Domačija Ražman predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Na Burji - Marende

Na Burji | Kozina

Klikni za ogled zemljevida: Istrska ulica 38 , Kozina Klikni za obisk spletne strani:

Istrska ulica 38 , Kozina, 070/277-277
Na Kozini je ponovno odprta gostilna Na Burji. Najdete nas na izhodu iz Kozine (na stari cesti proti Kopru). Nudimo vam sveže dnevno pripravljene malice in kosila. Poleg malic vas seveda vabimo tudi na jedi iz edinstvenega leskovačkega grila. Parkirišče zagotovljeno, prav tako terasa in igrala za najmlajše. Na Burji predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

COCO Pub - Marende

COCO Pub | Koper

Klikni za ogled zemljevida: ZELENI PARK 1. nadstropje - Cesta Zore Perello God Klikni za obisk spletne strani: https://www.facebook.com/pages/COCO-pub/1402249523367141?ref=ts&fref=ts

ZELENI PARK 1. nadstropje - Cesta Zore Perello God, 08/3859578
COCO pub se nahaja v Zelenem Parku v Kopru, v 1. nadstropju. V naši ponudbi lahko najdete jedi po naročilu ter vsakodnevno različno ponudbo toplih malic. Jedi si lahko tudi predhodno naročite/rezervirate na naši telefonski št. Ker smo tukaj za vas in želimo našim gostom ponuditi le najboljše smo dostopni tudi za vaše želje, pripombe, pohvale, mnenja, katere lahko sporočite na naš mail. mail: coco.pub.koper@gmail.com COCO Pub predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Bio Hotel Koper - Marende

Restavracija Bio Hotel Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Vanganelska cesta 2a, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.hotel-bio.si/index.php

Vanganelska cesta 2a, 6000 Koper, 05/625-88-84
Restavracija BIO Hotel Vodišek je znana po odlični mediteranski kuhinji. Poleg dobro znanih ribjih specialitet boste tu lahko preizkusili tudi mesne, vegetarijanske in pristne domače istrske jedi. Ob kozarcu dobrega vina slovenskih vinarjev boste uživali v prijetnem okolju obdanim z zelenjem. Restavracija sprejme skupno do 230 oseb, zunanja terasa še dodatno 100 oseb. Restavracija Bio Hotel Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzerija pod Pergolo - Marende

Pizzerija pod Pergolo | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dekani 7a, 6271 Dekani Klikni za obisk spletne strani:

Dekani 7a, 6271 Dekani, 059-131388
Pizzerija in restavracija Pod Pergolo v Dekanih vam v prijetnem ambientu nudi bogato izbiro pic, jedi z žara in specialitete italijanske kuhinje. Pred pizzerijo vas čaka parkirni prostor, na bližnjem travniku pa se bodo lahko igrali vaši najmlajši Zagotovimo vam pa lahko, da boste najbolj uživali na terasi pizzerije v globoki senci pergole. Primerno tudi za večje skupine. Pizzerija pod Pergolo predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria 33 Žusterna - Marende

Pizzeria 33 Žusterna | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Istrska cesta 67, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Istrska cesta 67, 6000 Koper, 05/901-25-80
Pizzeria 33 v Žusterni pri Kopru vam v ponuja raznovrstne pice, testenine, meso na lava žaru (čevapčiči, ražnjič, biftek, rostbif, fiorentina), kalamare, solatne krožnike in sladice. Poleg velike notranjosti boste v poletnih mesecih uživali ob rahlem vetriču iz morja na njihovi terasi. Nahajajo se v neposredni bližini Aqua Parka in plaže v Žusterni. Parkiranje zagotovljeno v garažni hiši hotela ali na zunanjem parkingu. Pizzeria 33 Žusterna predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bistro Admiral - Marende

Bistro Admiral | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ferrarska ulica 30, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.bistro-admiral.com/

Ferrarska ulica 30, Koper, 05/630-17-60

Prijazen pozdrav stalnim in novim gostom, kjer Vas z veseljem pričakujemo, kuhar z veslom v loncih, polnih slastnih jedi, kelnarca s pladnjem osvežilnih pijač, naš Admiral pa s krmilom v roki...

Bistro Admiral se nahaja v Kopru na Ferrarski ulici 30, v poslovnem objektu Barka nasproti Intereurope in neposredno pred vhodom v Luko Koper. Nudimo dnevno sveže pripravljene malice ali kosila, sendviče, hamburgerje, več vrst solatnih krožnikov, kalamare, meso na žaru ter domače slaščice. Točimo avtohtona odprta vina - malvazijo in refošk. Postrežemo tudi na pokriti terasi.
 
Bistro Admiral predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 

  


  
  

Gostilna Brič - Marende

Gostilna Brič | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dekani 3b, Dekani Klikni za obisk spletne strani:

Dekani 3b, Dekani, 05/658 05 27
Gostišče Brič se nahaja na Bivju, natančneje na stari cesti iz Kopra proti Ljubljani. Restavracija slovi po prijazni postrežbi in specialitetah, kot so hladni krožnik "solata iz morskega vrta", fuži po istrsko, brancini v soli in ostalo. Pred restavracijo je večje parkirišče, poleg notranjega dela pa vas poleti vabita tudi terase in vrt. Restavracija ponuja vino (malvazijo in refošk) lastne proizvodnje. Gostilna Brič predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

La storia - Planet TUŠ - Marende

La storia - Planet TUŠ | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska cesta 2, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://lastoria.si

Ankaranska cesta 2, Koper, 05/663-54-88
Restavracija La storia - Planet TUŠ se nahaja Trgovskem centru Planet TUŠ v Kopru. Najdete jo v prvem nadstropju centra Planet TUŠ Koper (bivša restavracija TUŠ). Ponudba dnevnih malic in kosil po ugodni ceni. Brezplačno parkirišče za vse obiskovalce TUŠ Planeta Koper. Ugodna ponudba malic in kosil za študentske bone. La storia - Planet TUŠ predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzerija Atrij - Marende

Pizzerija Atrij | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Čevljarska ulica 8, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://pizzeria-atrij.si/

Čevljarska ulica 8, Koper, 05 627 22 55
V idiličnem starem delu Kopra vas v prijetnem ambientu pričakuje prijazno osebje pizzerije Atrij. Obnovljen v starem istrskem stilu nudi domačnost in toplino, poleti pa prijetno ohladitev na terasi pod velikanskim drevesom. Naši kuharji vam z ljubeznijo pripravijo pizze, malice in kosila, domače njoke z različnimi omakami, klasične jedi a la carte, zelo okusne kalamare. Vsak dan skuhajo dve vrsti juh in več različnih menujev. Vedno nudimo tudi zelenjavni menu in svežo zelenjavo iz solatnega bara. Pizzerija Atrij predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

 Pizzeria Marina - Marende

Pizzeria Marina | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kopališko nabrežje 2, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Kopališko nabrežje 2, Koper, 05/627 19 82
Pizzeria Marina je ena starejših pizzerij v mestu Koper. Nahaja se neposredno nad marino Koper od koder se razlega čudovit pogled na morje, Luko Koper in vse do Ankarana. Poleg izvrstnih pizz vam nudijo tudi ostale jedi po naročilu. Prav domačnost in preprostost pizzeriji Marina dajeta poseben nepozaben pečat dobrega počutja. Ko iščete dobro pico v Kopru vam vsekakor priporočamo picerijo z najlešim pogledom na morje in koprsko marino - Pizzeria Marina Koper. Pizzeria Marina predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Primavera Koper - Marende

Primavera Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dolinska 1a - Mercator center Koper, Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.primavera.si/

Dolinska 1a - Mercator center Koper, Koper, 080 74 73
Pizzeria in restavracija Primavera se nahaja v pritličju Mercator centra v Kopru. Poleg svoje bogate ponudbe pizz vam nudijo tudi dnevno sveže pripravljene malice in kosila ter ostale jedi po naročilu, pizze pa vam dostavijo tudi na dom. Več o njihovi ponudbi poiščite na njihovi Facebook strani. Primavera Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Serminček - Marende

Serminček | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Sermin 7c, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://kava-bar-sermincek.webnode.com/

Sermin 7c, 6000 Koper, 041/794-765
KAVA BAR SERMINČEK se nahaja v industrijski coni SERMIN in sicer na dvorišču AMZS Koper. Imamo dve terasi - pozimi ena ogrevana,v notranjem delu lokala pri šanku se lahko udobno namestite. Hrano lahko naročite tudi po telefonu 070 315 839 in ko prispete v lokal, vas vaša malica že čaka. Naša ponudba je zelo pestra. Vljudno vabljeni, veseli bomo vašega obiska. Serminček predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kitajska restavracija Cesarska hiša - Marende

Kitajska restavracija Cesarska hiša | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska 5b, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ankaranska 5b, 6000 Koper, 05/6395666, 041/579-529
Vabljeni v našo cesarsko hišo, na lep razgled na Škocjanski zatok in veliko izbiro novih okusov. Med drugim lahko pri nas izbirate med pekinškim, šangajskim, japonskim in tajskim okusom. Poleg tega pa nudima dnevno sveža kosila in malice. Med specialitetami hiše priporočamo: govedina na mongolski način, lignje na vroči plošči, cesarski krožnik... Za kosilo vam nudimo predjed po izbiri (juha ali zavitek), glavna jed z rižem in solato. Cena 6 EUR. Možnost nakupa s študentskimi boni! Po novem tudi dostava na dom - v Kopru brezplačno! Kitajska restavracija Cesarska hiša predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica Rižanski vodovod - Marende

Okrepčevalnica Rižanski vodovod | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ulica 15. Maja 13, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Ulica 15. Maja 13, Koper, 05/66-86118
Vsak dan sveže pripravljene malice po zmerni ceni v menzi okrepčevalnice Rižanskega vodovoda (RVK) v Kopru. Preverite današnjo ponudbo malic na www.marende.si. Okrepčevalnica Rižanski vodovod predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Skipper Koper - Marende

Restavracija Skipper Koper | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.skipper-koper.com/

Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper, 05/626-18-10
Restavracija Skipper se nahaja v Marini Koper, natančneje Kopališko nabrežje 3. S kvalitetnim izborom morskih in drugih domačih istrskih jedi se uvršča med boljše restavracije na obali. Posebnost restavracije je prelepa terasa nad morjem. Gostje lahko ob poskušanju dobrot in ob izbranih primorskih vinih, uživajo ob pogledu na zasidrane jadrnice, ob koncu dneva pa na prelep sončni zahod. Za dobro počutje gostov bo poskrbelo prijazno osebje s kvalitetno postrežbo. Restavracija Skipper je usmerjena v kulinarične posebnosti. Ker se restavracija nahaja tik ob obali, Vam ponuja množico morskih posebnosti, pripravljenih na različne načine. Posebna ponudba so eksotične jedi in istrske specialitete. Restavracija se prilagaja letnim časom in nudi gostom sezonsko obarvane jedi. Restavracija Skipper Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria Capris - Marende

Pizzeria Capris | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Dolinska cesta 1B, Koper Klikni za obisk spletne strani:

Dolinska cesta 1B, Koper, 05/625 81 99
Pizzeria in špageterija se nahaja poleg mercator centra v Kopru. V svoji ponudbi vam med drugim nudijo rezance s škampovimi repki in bučkami, gratinirane testenine z bučkami in jurčki, pizze vseh vrst in ostalo hrano po naročilu. Velika ponudba testenin (klasičnih ter gratiniranih iz krušne peči), njoki, lazanje ter polenta z raznoraznimi omakami. Parkirišče zagotovljeno ob restavraciji. Pizzeria Capris predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Interspar Restavracija - Marende

Interspar Restavracija | Koper

Klikni za ogled zemljevida: Ankaranska cesta 3a (Supernova), 6000 Koper Klikni za obisk spletne strani: http://www.spar.si

Ankaranska cesta 3a (Supernova), 6000 Koper, 05/611-74-28
Restavracija Interspar Koper se nahaja v prvem nadstropju trgovskega centra Supernova v Kopru. Brezplačno parkirišče za obiskovalce. Nudimo vam dnevno sveže pripravljena kosila in malice po ugodni ceni ter jedi po naročilu. V Restavraciji Interspar v Kopru vam nudijo tudi nakup na študentske bone. Vsak teden posebna ponudba malice ali kosil slovenskih in svetovnih kuhinj. Interspar Restavracija predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  

 
  
 
 

 

Marende
Malice in kosila
  
Restavracije in gostilne   Facebook
Marende na Facebooku
  
Marende - malice in kosila na Facebooku   Kraji in gostilne
Marende po Obali
  
Marende po krajih (beta)   Za gostince!
Vpišite svojo ponudbo
  
Klikni za admin dostop ponudnika!
Portal MARENDE združuje ponudbo malic in kosil na enem mestu. Podatke vpisujejo ponudniki sami ali pa so pridobljeni iz uradnih strani ponudnikov. Možne so napake ali odstopanja od ponudbe, zato predlagamo, da veljavnost ponudbe preverite po telefonu, na uradni spletni strani ali uradnem ceniku restavracije.

Upravljalec spletnega portala ne sprejema odgovornosti za morebitne napake.

Pogrešate ponudbo svoje priljubljene restavracije ali gostilne?

Nič lažjega. Pošljite nam podatek restavracije ali
gostilne, ki jo pogrešate in kontaktirali jih bomo ter sporočili vaše želje. info@marende.si

Pravice pridržane 2010-2015 - Agencija G3 d.o.o.

Vam je portal MARENDE.si všeč?

Postani oboževalec strani Marende.si na Facebooku. Klikni spodnji link "Všeč mi je" ter pomagaj portalu, da zaživi tudi med vašimi prijatelji.

 
Vredno klika

Povezave po Obali

Portal je iz tedna v teden bolj obiskan, ampak ne verjemite nam na besedo. Zahtevajte testni - brezplačni dostop, Vpišite svojo ponudbo malic in kosil in se predstavite obali.

Za registracijo nam pišite na info@marende.si ali nas pokličite na 041/999-999